۱- نصب برنامه آنتی ویروس - اگر هیچ نرم افزار آنتی ویروسی نصب نکرده باشید یقینا دچار مشکل شده اید به همین خاطر نباید درون لیست قرار بگیرد. اگر دلیلتان برای نصب نکردن انتی ویروس هزینه آن است، این دلیل خیلی غیرمنطقی است زیرا که یکسری برنامه های آنتی ویروس رایگان وجود دارند و نسبت به بسته های نرم افزاری تجاری بهتر هستند. در اینجا ۲ تا از از معروف ترین آنتی ویروس ها گفته شده و همچنین ۵ آنتی ویروس غیر رایگان برتر هم در این پست معرفی شده بود:

آویرا - آویرا (برای دانلود کلیک کنید) یک نسخه ی رایگان است که در سال ۲۰۱۹ برای شناسایی ویروس ها در ردیف سوم قرار گرفته است.
آواست- آواست (برای دانلود کلیک کنید) هم به این دلیل که یک نسخه رایگان دارد جزو آنتی ویروس های رایگان بدردبخور است.
۲- به روزرسانی تمام نرم افزارها - تنها نصب برنامه آنتی ویروس کافی نیست. به صورت روزانه صدها تهدید جدید از جانب اینترنت ایجاد می شود و برنامه های آنتی ویروس به صورت منظم آپدیت های خودشان را ارائه می دهند تا با این تهدیدهای جدید مقابله کنند. مطمئن شوید که برنامه آنتی ویروستان به صورت خودکار به روزرسانی می شود و بنابراین نیازی نیست که هر لحظه به خودتان یادآوری کنید که برنامه را به روزرسانی کنید. همچنین این کار باید برای تمامی نرم افزارهای روی سیستمتان انجام شود. مهمترین نرم افزاری که باید به روز نگه داشته شود همان سیستم عامل ویندوزتان می باشد. مهم است که حالت به روزرسانی خودکار را روشن کنید.

۳- تنها نرم افزارهای مطمئن را نصب کنید. اگر از روی اسم نرم افزار نمی توانید بفهمید که آن نرم افزار چطور نرم افزاری است، نصبش نکنید. هر چیزی که برای اولین بار می بینید را نصب نکنید. گاهی اوقات بعضی از برنامه ها از شما می خواهند که در طول نصب نسخه اصلی، نرم افزارهای دیگری را هم نصب کنند. دقت داشته باشید که ممکن است این نرم افزار یک بدافزار باشد. اگر نرم افزاری را می خواهید از وب سایت های معتبر نصب کنید.

۴- از برنامه های به اشتراک گذاری فایل نقطه به نقطه جلوگیری کنید. اگر با احتیاط زیادی استفاده می شود، نرم افزار نقطه به نقطه برای به اشتراک گذاری فیلم، آهنگ و نرم افزار مناسب می باشد اما اگر از نظر فنی خیلی زرنگ نیستید، ممکن است یک آهنگی را دانلود کنید که کی لاگر داشته باشد و آنگاه هر چیزی که تایپ می کنید را از طریق اینترنت برای کامپیوترهای دیگر بفرستد. نمی توانید از این اتفاق مطمئن شوید مگر اینکه برنامه های ضدبدافزار یا آنتی ویروستان در اسکن هایشان متوجه این کی لاگرها شوند. اگر ندانید که چه کاری دارید انجام می دهید از این کارها انجام ندهید.

۵- پاک کردن ایمیل های ناشناخته - اگر ایمیل هایی را به صورت تصادفی از افراد دیگر دریافت می کنید، سعی نکنید که ایمیل را باز کنید و فقط آن را حذف کنید. اگر بعد از خواندن نام و موضوع شک کردید، احتمالا فردی است که او را نمی شناسید. هیچ وقت ضمیمه های ایمیل را باز یا دانلود نکنید مگر آنکه آن فرد را کاملا بشناسید و از او مطمئن باشید.

۶- بر روی آگهی های تبلیغاتی کلیک نکنید - از کلیک کردن بر روی آگهی ها بپرهیزید. مخصوصا آن دسته از آگهی هایی که هیجان انگیز هستند برای مثال اگر روی این را کلیک کنید جایزه برنده می شوید! آگهی و تبلیغات به این شکل مصنوعی هستند و سعی دارند که آگهی تعاملی ایجاد کنند و درست مثل یک بازی شما را وسوسه می کنند.

۷- از مرورگر گوگل کروم برای اینترنت گردی استفاده کنید. دلیلش خیلی ساده است. اولا که از افشای اطلاعات بانکی شما (فیشینگ و .) جلوگیری می کند. ثانیا چندین سال به عنوان مرورگر غیرقابل هک معرفی شده است. سوما توسط گوگل که اینترنت را در دستانش دارد توسعه یافته و بنابراین تقریبا تمامی وبسایت های غیرسالم را می شناسد و وارد آنها نمی شود و ضمنا مدیریت پسوردهای آن بسیار قوی و غیرقابل نفوذ است. همین الان آن را از اینجا دانلود کنید و فقط با این مرورگر اینترنت گردی کنید.

۸- مواظب باشید که چه چیزی را به کامپیوترتان وصل می کنید. این رایج ترین راهی است که می توانید ویروس ها را انتقال دهید. امروزه همه برای خودشان یک فلش USB دارند که به جاسوییچی شان آویزان می کنند و آماده اند که به هر کامپیوتری متصل شوند. اما چه کسی می داند که کامپیوتر دوستتان چه ویروسهایی دارد و ممکن است به فلشش منتقل شود. بسیاری از برنامه های ویروسی به صورت خودکار از طریق فلش ها به کامپیوترها منتقل می شوند، در اینجا دیگر لازم نیست که حتی فایل های مخرب را دانلود یا باز کنید.

۹- دیواره آتش ویندوز را روشن کنید - اگر ویندوز یا مک را اجرا می کنید، مطمئن شوید که دیواره آتش کامپیوترتان روشن است. با استفاده از دیواره آتش هکرها نمی توانند به کامپیوترتان دسترسی داشته باشند و آن هم به دلیل محدود کردن تعداد پورت هایی است که در دسترس عموم قرار می گیرد. همچنین، زمانی که روتر بی سیم می خرید، مطمئن شوید که در داخلش دیواره آتش وجود دارد. داشتن دیواره آتش به صورت نرم افزار و سخت افزار بهتر از داشتن یکی است.

برای مطالعه ادامه مطلب کلیک کنید

مراحل جلوگیری از ویروس ها و بدافزارها

۲۰ تکنیک برای نرم افزار سینما فوردی

رفع ارورهای مختلف نرم افزار اتوکد

نرم ,های ,ویروس ,آنتی ,برنامه ,نصب ,نرم افزار ,آنتی ویروس ,به صورت ,دیواره آتش ,است که

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


Brandon's site محمد حسین عزتی frectalishonarc نرم افزار بانک سوالات درسی 18857649 مطالب اینترنتی saerftg ranginkamonc maktabi مشاوره مهندسی مکانیک